Om os

Startede oprindeligt op som et I/S tilbage i 1994. Opstarten skete på baggrund af flere år erfaring inden for entreprenørbranchen, og dermed med et godt og reelt maskinkendskab. Dengang var tanken om et marked for udlejning af materiel i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, frem for den store omkostningskrævende mulighed, når man skulle erhverve entreprenørmateriel og maskiner. Firmaets første maskine, en Caterpillar D6 Dozer, som skulle tjene ind til det daglige brød, blev ind købt. Den 20 tons maskine blev udlejet det første halve år til Tyskland, og blev siden hen ideen til vores logo, som kan ses på samtlige maskiner og biler.

Vores primære funktion er udlejning af al slags entreprenørmateriel med og uden personale, samt meget andet slags materiel til mange typer byggepladser, til gartnere, have- og multifolk og naturligvis også til den private ‘gør-det-selv-mand’.

I dag er vi et Anpartsselskab, som har fundet sig til rette med det ideelle sortiment til at yde vores store kundekreds, private, som erhvervsmæssigt med vores professionelle og personlige service vi er kendte for.

Vi glæder os til at betjene Dem

Kim & Malene Madsen

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mange års erfaring inden for entreprenørbranchen, og dermed med et godt og reelt maskinkendskab.

Vores primære funktion er udlejning af al slags entreprenørmateriel med og uden personale, samt meget andet slags materiel til mange typer byggepladser.

Ring til os i dag

+(45) 57 83 20 71

[email protected]