Leje af minigraver

Hos Sorø Maskinudlejning har vi et bredt sortiment af minigravere til udlejning. Alle vores minigravere kan udlejes af både private og erhverv på hele Sjælland – lige fra Vestsjælland og Odsherred over Ringsted til København og Nordsjælland.

Her på siden kan du se vores udvalg af minigravere til leje. Listen er ikke udtømmende, så kontakt os endelig, hvis du står og skal bruge en bestemt minigraver.

Lej en minigraver med mange muligheder

Vi har minigravere fra bl.a. Volvo, CAT og Takeuchi, med en vægtklasse alt imellem 900 kg. og op til 10.000 kg. Flere minigravere kan monteres med rotortilt og GPS-system. Afhængig af hvor minigraveren skal anvendes kan den lejes både med åbent og lukket førerhus. Vi tilbyder både leje af minigraver med diesel som brændstof og hybrid. Vi anbefaler typisk at man lejer en hybrid minigraver, hvis den skal bruges indendørs.

 Leje af minigraver med og uden fører

Det er både muligt at leje vores minigravere med og uden fører. Lejer du én af vores minigravere med fører er du sikret en fører, som kender maskinen godt og som vil kunne effektivisere arbejdsgangen.

Kontakt Sorø Maskinudlejning

Kontakt os hvis du har spørgsmål til leje af én af vores minigravere. Vi sidder klar med råd og vejledning om, hvilken minigraver der vil være bedst til jeres behov.

Du kan se priserne for udlejning pr. dag ved at klikke ind på den enkelte minigraver herunder. Har du brug for at leje en minigraver i længere tid, så kontakt os, og vi finder en god pris til dig.

Mange års erfaring inden for entreprenørbranchen, og dermed med et godt og reelt maskinkendskab.

Vores primære funktion er udlejning af al slags entreprenørmateriel med og uden personale, samt meget andet slags materiel til mange typer byggepladser.

Ring til os i dag

+(45) 57 83 20 71

[email protected]