Leje af traktor

Hos Sorø Maskinudlejning har et bredt udvalg af traktorer til udlejning. Vi har både off-road, minitraktorer og den klassiske traktor, hertil også et stort udvalg af tilbehør. Står over for en opgave, hvor en traktor er uundværlig? Så kontakt Sorø Maskinudlejning. Med vores udvalg af traktorer til leje kan vi hjælpe dig med at optimere dit projekt og sikre, at det forløber så glat som muligt.

Lej en traktor med mange muligheder

Vi har traktorer fra bl.a. New Holland og Casa IH, alle med 4 WD. Alle traktorer kan fås med div. tilbehør, herunder bl.a.  fræser, vertikalskærer, gødning-/ saltspreder, tipvogn og kost. Alt tilbehør udlejes kun med traktorer lejet hos Sorø Maskinudlejning.

Fordele ved leje hos Sorø Maskinudlejning

  • Et bredt udvalg af traktorer, så du kan finde netop det udstyr, der passer til din opgave.
  • Konkurrencedygtige priser, der hjælper dig med at holde budgettet.
  • Personlig service og vejledning fra vores erfarne folk, der sikrer, at du får en traktor der passer til dine behov.
  • Mulighed for fleksibel lejeperiode, der matcher din opgaves varighed.

Kontakt Sorø Maskinudlejning

Hos Sorø Maskinudlejning er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os hvis du har spørgsmål til leje af én af vores traktorer. Du kan se priserne for udlejning pr. dag ved at klikke ind på den enkelte traktor herunder. Har du brug for at leje en traktor i længere tid, så kontakt os og vi finder en god pris til dig.

Mange års erfaring inden for entreprenørbranchen, og dermed med et godt og reelt maskinkendskab.

Vores primære funktion er udlejning af al slags entreprenørmateriel med og uden personale, samt meget andet slags materiel til mange typer byggepladser.

Ring til os i dag

+(45) 57 83 20 71

[email protected]