Leje af gravemaskine

Hos Sorø Maskinudlejning har vi et bredt sortiment af gravemaskiner til udlejning. Alle vores gravemaskiner kan udlejes til både private og erhverv på hele Sjælland, samt de nærliggende øer uden betalingsafgift.

Her på siden kan du se vores udvalg af gravemaskiner til leje. Listen er ikke udtømmende, så kontakt os endelig, hvis du står og skal bruge en bestemt gravemaskine.

Gravemaskiner med høj kapacitet: Fra 14-55 tons

Vi har gravemaskiner til udlejning med kapacitet fra 14 tons og op til 55 tons. Vi har altså gravemaskiner til både de mindre og helt store graveopgaver. Derudover kan flere af vores gravemaskiner monteres med rotortilt, GPS og overtrykskabine.

Leje af gravemaskine med og uden fører

Det er muligt at leje en gravemaskine både med og uden fører hos Sorø Maskinudlejning. Lejer du én af vores gravemaskiner med fører er du sikret en fører, som kender maskinen godt og som vil kunne effektivisere arbejdsgangen.

Kontakt Sorø Maskinudlejning

Kontakt os hvis du har spørgsmål til leje af én af vores gravemaskiner. Vi sidder klar med råd og vejledning om, hvilken gravemaskine der vil være bedst til jeres behov.

Du kan se priserne for udlejning pr. dag ved at klikke ind på den enkelte gravemaskine herunder. Har du brug for at leje en gravemaskine i længere tid, så kontakt os, og vi finder en god pris til dig.

Mange års erfaring inden for entreprenørbranchen, og dermed med et godt og reelt maskinkendskab.

Vores primære funktion er udlejning af al slags entreprenørmateriel med og uden personale, samt meget andet slags materiel til mange typer byggepladser.

Ring til os i dag

+(45) 57 83 20 71

[email protected]